Text Size
Română (România)English (United Kingdom)

Ministatii Carburant si GPL

Wapo furnizeaza o gama variata de statii mobile deschise sau containerizate, cu rezervoare si distribuitoare mono sau multiprodus, statii de GPL:


TIP I – Statie deschisa:
Statie mono sau multiprodus, utilizata ca statie de incinta sau ca statie de distributie carburanti catre terti, in functie de distribuitorul cu care este dotat. Este o statie pentru buget redus. Statia mobila furnizata de Wapo se compune din:

  • Rezervor cu pereti dubli, monocompartimentat suprateran, avand forma cilindrica orizontala, fabricat din otel-carbon S 235 JR UNI EN 10025.
  • Instalatia tehnologica
ministatie-gpl

 

 

 

 

 

 

  • Distribuitor:

1. Distribuitor simplu Italia 40l/min
2. Distribuitor simplu Italia 70l/min
3. Distribuitor conectat la sistem de management cu card, chei sau tag
4. Distribuitor Germania 40l/min
5. Distribuitor Germania cu sistem management cu tag
6. Distribuitor Wayne Dresser

distribuitor-global-century-adistribuitor-global-century-bdistribuitor-global-century-cdistribuitor-global-century-d

 

 

 

 

 

 

 

TIP II – Statie containerizata tip MINOTAUR:
Wapo comercializeaza doua tipuri de statii mobile containerizate tip MINOTAUR de ultima generatie, cu lungimea de 20” si 40” pentru furnizarea unuia sau a doua produse petroliere. Statiile pot fi folosite pentru alimentarea cu combustibili a autovehicolelor, aeronavelor sau a navelor.

minotaur

 

 

 

 

TIP III – Statie GPL:
Wapo comercializeaza statii modulare pentru furnizarea de GPL (gaz petrolier lichefiat). Intregul sistem poate intra in functiune din momentul in care este conectat la un furnizor de electricitate si gaz. Statia fiind formata din: rezervor, pompa centrifuga de vehiculare a GPL si distribuitor.

 

statie-gpl