Text Size
Română (România)English (United Kingdom)

Mijloace de transport marfa

Wapo poate furniza spalatorii pentru autocamioane pentru transport vrac, beton, cisterne, masini de transport gunoi si alte vehicule cu profil neregulat:

  • spalatorii automate cu perii
  • spalatorii automate cu jeturi de inalta presiune
  • spalatorii  automate complexe de spalare cu jeturi inalta presiune si perii.
  • Spalatorii drive-through cu spalarea vehiculelor in mers
  • Spalatorii automate pentru spalarea vehiculelor la iesirea din santiere

Toate spalatoriile oferite de noi se pot instala in spatii deschise sau inchise, pot fi dotate cu instalatii de protectie antiinghet. Spalatoriile au o capacitate de spalare de 6-30 masini/ora si permit spalarea camioanelor cu profil regulat sau a autovehiculelor cu profile neregulate, atipice.

Spalatoriile automate cu perii sunt recomandate in special vehiculelor cu profil regulat. Spalatoriile automate cu jeturi mobile de inalta presiune sunt destinate in special vehiculelor cu profil neregulat, utilizeaza 6-12 jeturi cu inalta presiune 100-200 barr. Jeturile plate oscilante, cu inalta presiune, situate in arcurile verticale, curata cu precizie unghiurile dificile din fata si spatele masinii , precum si partile laterale si rotile vehiculului si desigur sasiul .

Spalatoriile drive through permit spalarea cu perii si jeturi a autovehiculelor in miscare si au o capacitate de spalare de max. 30 masini/ora

Spalatoriile automate pentru santiere, permit spalarea sasiului si rotilor autovehiculelor pentru a evita murdarirea cailor de acces si drumurilor publice. Ele sunt dotate cu instalatii de reciclare a apei si  au rezervor propriu pentru apa uzata.

Pentru respectarea normelor de protectie a mediului si reducerea costurilor de exploatare,oferim:
statii de reciclare pentru apa uzata, care permit economisirea a 85 % din apa necesara la spalare si reduc cu 90 % cantitatea de apa uzata evacuata.
dispozitive de dedurizare a apei, dispozitive de osmoza a apei.